TANTEC Digital AS

TANTEC Digital AS er en av landets ledende leverandører innenfor områdene Kabel-TV/HFC-nett, FttH, IPTV, Kringkasting, informasjons-TV, fellesantenneløsninger, Riks-TV og hjemmeparabol.
Vi har levert materiell, dokumentasjon og tekniske løsninger til oljeselskaper, kabel-nett, bolig og forretningsbygg gjennom våre samarbeidende installatører og butikker i en rekke år, og har lang erfaring på området, med mange gode referanser.
Ta kontakt med oss for en nærmere prat om dine behov eller søk på våre hjemmesider etter mer informasjon!

Dersom du er registrert forhandler/installatør, kan du få tilgang til vår webbutikk.

TANTEC Digital AS kjøpte opp selskapet PCT-Scandinavia AS sommeren 2013. Selskapet var ledende på sine felter innenfor HFC-nett og Telecom, som importør, distributør og innen konsulentvirksomhet.
PCT-Scandinavia AS ble flyttet fra sin tidligere adresse til Vestvollveien 6D, 2019 Skedsmokorset i september måned 2013. Selskapet ble fusjonert inn i TANTEC Digital i løpet av desember 2013 - noe som har gitt et økt produktspekter, bedre leveringsdyktighet og bedre service for alle våre kunder og leverandører. Alle tidligere ansatte i PCT-Skandinavia AS har nå fast ansettelse i TANTEC Digital AS.
*
*
*
*
*
AchilleS CoQ